Categories
Inteligenca Plus Učenje brez meja Umetna inteligentnost v akciji

Google BARD (Build, Analyze, Refine and Deploy)

Google je objavil zgodnji dostop do svojega novega AI klepetalnega robota, imenovanega BARD. BARD uporablja napredne algoritme in strojno učenje, ki mu omogočajo izvajanje bolj naravnih pogovorov s človekom. To lahko privede do precejšnjega povečanja učinkovitosti komunikacije z uporabniki. BARD bo lahko uporabljen na različnih področjih, kot so storitve za stranke, trgovanje in še več.

Google je danes objavil zgodnji dostop do svojega novega AI klepetalnega robota, imenovanega BARD (Build, Analyze, Refine and Deploy), ki uporablja napredne algoritme in strojno učenje za izvajanje bolj naravnih pogovorov s človekom. Sistem, ki je trenutno v zgodnji fazi razvoja, bo omogočal podjetjem, da uporabljajo to tehnologijo za izboljšanje svojih storitev za stranke, storitev trgovanja in še več. #BART vs GPT-3: a comparison

BARD uporablja podoben sistem, ki ga uporablja Google Assistant, vendar gre še korak naprej, saj lahko prepozna in uporablja znanje, pridobljeno iz prejšnjih interakcij s strankami, in ga uporabi v nadaljnjih pogovorih. Poleg tega pa se lahko BARD-u dodeli več nalog hkrati, kar pomeni, da lahko hkrati rešuje več vprašanj in težav.

Kljub temu pa obstajajo tudi pomisleki glede varovanja podatkov, saj BARD uporablja podatke, ki jih zbira med pogovorom s strankami. Google obljublja, da bodo zagotovili ustrezne varnostne ukrepe, da se bodo podatki uporabljali samo v namene, za katere so bili namenjeni, in ne bodo uporabljeni v zlonamerne namene.

BARD lahko pomaga podjetjem pri različnih nalogah, kot so avtomatizacija odziva na vprašanja strank, izboljšanje storitev za stranke, izboljšanje interakcije s kupci na družbenih omrežjih in še veliko več. V prihodnosti se lahko pričakuje, da bo ta tehnologija imela še večji vpliv na naš vsakdan in da bo postala nepogrešljiv del naših življenj.

Čeprav je BARD še vedno v zgodnji fazi razvoja, pa je ta tehnologija že zdaj obetavna za prihodnost. Z njo lahko podjetja izboljšajo svoje storitve za stranke, kar bo vodilo do večje zadovoljstva strank in posledično tudi do boljšega poslovanja. Poleg tega pa bo BARD prav tako igral pomembno vlogo pri razvoju in napredku tehnologije umetne inteligence ter strojnega učenja.

Pričakuje se, da bo BARD postal nepogrešljiv del podjetij in organizacij, saj bo pomagal pri hitrejšem in bolj učinkovitem reševanju težav ter pri boljši interakciji s strankami. Zato je smiselno, da se podjetja že zdaj začnejo seznanjati s to tehnologijo in razmišljati o njeni uporabi v svojih storitvah.

https://bard.google.com/

https://techcrunch.com/2023/03/21/googles-bard-lags-behind-gpt-4-and-claude-in-head-to-head-comparison/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *